top of page

Träning

För mer information om priser och tider, gå till Bokadirekt.

Personlig Träning

Om du vill känna dig starkare, piggare och smidigare är den här träningen för dig. Oavsett vem du är, kommer jag att stötta dig att sätta mål och utmana dig att stretcha dina gränser och träna på ett säkert, personligt och effektivt sätt. 

Målet med träningen är att bygga upp din styrka och förbättra din rörlighet för att du ska kunna ta tillbaka kontrollen över din kropp och ditt liv. Resultatet blir att du kan göra mer av det du älskar, med lätthet och större självförtroende. 

2

Duo Träning

Duo-träning är ett bra och kostnadseffektivt sätt att träna. Att träna med en vän är roligt och ökar ofta din motivation. Duo-träning är mindre individanpassat än Personlig träning, men är fortfarande effektiv. Fokus för din träning är detsamma: bygga upp din styrka och förbättra din rörlighet för att du ska kunna ta tillbaka kontrollen över din kropp och ditt liv.

3

Smågruppsträning

Att träna i grupp kan vara väldigt energifyllt och inspirerande. Här tränar du i små grupper med 3-5 deltagare i varje grupp. Träningen är fortfarande säker och personlig och du kan få individuella tips och råd. Huvudfokus för klassen är detsamma: bygga upp din styrka och förbättra din rörlighet för att du ska kunna ta tillbaka kontrollen över din kropp och ditt liv.

bottom of page